CWT nordic

“Døgnservice – åbent døgnet rundt – 365 dage om året”

Vi er altid klar

CWT Nordic yder service døgnet rundt på alle vores produkter, hvis I har brug for hjælp. Med vores mange års erfaring inden for branchen, ved vi, hvor vigtigt det er, at hjælpen er til rådighed når der er mest brug for det.

Det er altid muligt at fange en medarbejder på telefonen +45 70 602 511, hvis der er brug for assistance til vores produkter.

Eget lager med reservedele

CWT Nordic har sit eget lager med komponenter og de mest almindelige reservedele, så vi hurtigt kan servicere jeres GEM-anlæg eller Swingmill Skruepresse så anlægget hurtigt kommer op at køre igen.

Der tilbydes ligeledes gængse reservedele ved køb af anlæg, hvilket betyder i praksis, at eventuel nedetid formindskes betydeligt.

Fuldskalatest på både GEM-anlæg og Swingmill ​

DEMO-flow​

Før I investerer i et GEM-anlæg eller en Swingmill Skruepresse tilbyder CWT Nordic fuldskalatest, hvor hele økonomien beregnes. Fuldskalatesten er en forudsætning for procesgarantien, hvor  der efterfølgende vil blive præsenteret demo-analysen ed GEM præstationsestimat.

CWT Nordic har investeret i et demo-flow som kan tilpasses jeres ønsker for anlægget og på den måde vise rensegarantier og grader inden beslutningen om et anlæg tages.

Vi samarbejder stolt med